EROON TUPAKOINNISTA HYPNOOSILLA VERKKOVALMENNUS

SUOSITTU EROON TUPAKOINNISTA -HYPNOOSI  NYT 0 EUROA (Norm. 60 €)

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan maksutta tähän ainutlaatuiseen hypnoosivalmennukseen. Valmennuksen arvo normaalisti 60 euroa. Tunnettu hypnotisoija, Sami Minkkinen on suunnitellut sinulle tämän valmennuksen, jonka avulla jo tuhannet ovat lopettaneet tupakoinnin.

Saat valmennuksen käyttöösi heti tietojesi syöttämisen jälkeen.

HUOM! Saat jatkossa myös uutiskirjeeni, mutta se ei veloita sinua mihinkään ja voit perua sen milloin tahansa. Tietojasi ei ikinä jaeta ulkopuolisille.

Hypnoosivalmennus

Valmennus koostuu erityisesti tehdyistä äänitteistä, joiden avulla pääset kokemaan hypnoositilan, jossa tupakoinnin lopetus on mahdollista. Jo tuhannet ovat käyttäneet tätä hypnoosia tupakoinnin lopettamiseen. Valmennus on ilmainen 1000:lle ensimmäiselle. Hinta normaalisti 60 euroa.

Valmentajasi Sami Minkkinen

Olen toiminut NLP-valmentajana ja hypnotisoijana vuosien ajan ja koen, että tämä on yksi hienoimmista jutuista, että voin nyt juuri nyt laittaa tämän tuotteen eteenpäin maksutta. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja tämä on yksi keino.

Jaa tätä viestiä ja sivua ihmisille, joiden luulet tarvitsevan apua tupakoinnin lopettamisessa.

Olen suunnitellut valmennuksen siten, että se sopii jokaiselle, joka haluaa lopettaa tupakoinnin.

Aikaisempaa kokemusta hypnoosista ei vaadita, vaan riittää, kun kuuntelee tekemiäni äänitteitä ja niissä olevia ohjeita.

Terkuin, 

Sami

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.