Nyt maksutta! 3 hypnoosia: Eroon makeanhimosta, laihdu helposti hypnoosilla + yllätysextra!

Huikea ja tehokas hypnoosivalmennus sinulle, joka haluat eroon makeanhimosta, tukea painonpudotustasi helposti, sekä saada uusia asioita tulevaisuuteesi!

Paketin arvo 90 €  - NYT MAKSUTTA

Hypnoosivalmennuksen tilaaminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Saat jatkossa Samin uutiskirjeen, mutta voit perua sen milloin tahansa.

Äänitteet jäävät käyttöösi.

Tilaa Laihdu Helposti hypnoosilla valmennukset MAKSUTTA tästä

Saat kaikki äänitteet suoraan sähköpostiisi ja ne avautuvat myös tilauksen jälkeen näytöllesi. HUOM! Sähköpostiviestin saapumisessa saattaa kestää jopa 15 min. Tarkista myös roskapostikansio, mikäli viestiä ei näy.

Laihdu helposti hypnoosilla

Painonpudotuksen ei täydy olla vaikeaa. Kun mielesi toimii yhdessä kehosi kanssa, asioita alkaa tapahtumaan, kuin itsestään. Teet automaattisesti parempia valintoja arjessasi - ilman puskemista.

Tällä hypnoosilla on saavutettu kymmenien kilojen pudotuksia! Arvo 30 €!

Eroon makeanhimosta -hypnoosivalmennus

Tämä valmennuspaketti sisältää myös suositun ja erittäin tehokkaan valmennuksen, jossa ohjaat itsesi eroon makeanhimoista.

Tekemällä äänitteen harjoituksen makeanhimosi vähenee ja jopa loppuu kokonaan!

Arvo 30 €

Astu uuteen tulevaisuuteen -hypnoosi

Bonuksena pääset kokemaan vaikuttavan Astu uuteen tulevaisuuteen, uuteen kehoon hypnoosin, joka vahvistaa kykyäsi tehdä arjessa oikeita päätöksiä hyvinvointisi tueksi ja ohjaa sinut elämäsi kannalta optimaalisiin tunteisiin.

Luvassa huikea hypnoosimatka.

Arvo 30 €

Kuka?

Tervetuloa minunkin puolesta hypnoosin maailmaan.

Olen Sami Minkkinen ja olen tehnyt hypnoosia jo yli 10 vuoden ajan ja joskus vuosia sitten piipahdin myös TV:ssä Nelosen Mitä Tuli Tehtyä -ohjelman hypnotisoijana. Viihteen lisäksi hypnoosilla voi kuitenkin tehdä paljon hyvää, joten tämän takia haluan jakaa tämän valmennuspaketin nyt myös sinulle. Lisää tietoja minusta löydät alla olevasta linkistä.

Lisää tietoja Samista

"Uskomatonta! Kuuntelin tämän laihisäänitteen kerran. Muistan vain muutaman sanan alusta, jonka jälkeen vintti meni pimeäksi :D Mietin havahduttuani äänitteen tehoa, mutta nyt olen todella hämmästynyt arjessani siitä, että minun on nykyisin helppo kieltäytyä herkuista ja syön huomattavasti vähemmän sekä juon enemmän vettä! Onpahan vaan tehokasta, kun kerrasta käy näin!"

Palautetta valmennuksesta

Nyt 3 hypnoosivalmennusta yhdessä

Hypnoosit sinulle on toteuttanut mielen valmentamisen ammattilainen, Sami Minkkinen.

Hypnoosi on rento olotila, jossa mielesi ja erityisesti alitajuntasi on avoinna uusille asioille ja ajatuksille. Tämän vaikuttavan hypnoottisen valmennuskokonaisuuden avulla voit alkaa ohjelmoimaan kehoasi ja alitajuntaasi uusiksi siten, että painosi putoaa ja terveytesi paranee.

Jo sadat ovat kokeileet tätä ja todenneet sen tehon. 

Toimi heti - tarjous on voimassa vain hetken. Säästät 90 €, koska kaikki nyt mukana ilmaiskampanjassa.

Saat tuotteet heti sähköpostiisi.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.