Tervetuloa maanantain maksuttomaan massahypnoosiin!

Teemana 4.9.2023:

Koe elämän lahja - hyvyys Sinussa ja Ympärilläsi

 

Olet lämpimästi tervetullut illan hypnoosiin. 

Vaimoni sanoi minulle viikonloppuna, "Elämä on lahja, joten voisimmeko kohdella sitä sellaisena".

Jäin miettimään tätä yksinkertaista ja samalla isoa totuutta. Elämähän on lahja, hyvä sellainen, joten miksi tuhlata elämää mihinkään muuhun, kuin hyvän jakamiseen.

Emme silti aina omassa inhimillisyydessämme muista katsoa ensin lähellemme, saati itseemme, jotta tunnistaisimme myrskyjen ja tyrskyjen keskellä sen koko elämän taustalla olevan hyvän läsnäolon.

Tämän illan hypnoosissa emme tuhlaa elämää, vaan otamme siitä syvemmin kiinni, avaten sydäntämme elämän lahjalle: Rakkaudelle.

Olet lämpimästi tervetullut tälle ainutlaatuiselle ja syvälle hypnoottiselle matkalle elämän lahjojen pariin.

❤️

Suora, ilmainen lähetys maanantaina klo 21:00.

Rekisteröidy alta mukaan, niin saat ilmoituksen, vielä ennen hypnoosin alkua sekä linkin tallenteeseen, mikäli et ehdit paikalle suoraan lähetykseen.

Tallenne on katsottavissa 24h ilmaiseksi, jonka jälkeen se löytyy hypnoosiarkistosta.

Massahypnoosi sopii kaikille. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta hypnoosista. Tarvitset vain rauhallisen lepopaikan, älypuhelimen / tabletin / tietokoneen, jolta kuuntelet lähetystä ja kuulokkeet.  

Hypnoosi on oivallinen tapa rentoutua syvästi ennen nukkumaanmenoa.

Hypnoosi myös tallentuu ja on katsottavissa myöhemmin.

Lähetys tehdään nettiselaimen kautta, saat linkin heti ilmoittautumisen jälkeen. Ei vaadi ohjelmien asennusta. Parhaiten katselu onnistuu joko Chrome tai Safari -selainta käyttäen.

Ilmoittautumalla tapahtumaan suostut siihen, että saat minulta jatkossa uutiskirjeeni. Uutiskirjeen voi kuitenkin perua, eikä se velvoita sinua mihinkään. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille.

Kirjoita tähän tietosi ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Linkki avautuu myös seuraavalle sivulle. Saat jatkossa automaattisesti kutsun tuleviin massahypnooseihin, joten yksi ilmoittautuminen riittää.

Osallistumalla tähän, suostut siihen, että saat minulta jatkossa uutiskirjeeni. Uutiskirjeen voit kuitenkin perua, eikä se velvoita sinua mihinkään. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille.