Tervetuloa maanantain maksuttomaan massahypnoosiin!

Teemana 20.11.2023:

Kohti sisäistä turvaa

Löydä sisäinen turvapaikkasi 

Olet lämpimästi tervetullut illan hypnoosiin. Tämän maanantain hypnoosissa kokeilen hieman lyhyempää formaattia ja pyrin pitämään hypnoosin n. 20 minuutin mittaisena.

Olet lämpimästi tervetullut tälle ainutlaatuiselle ja syvälle hypnoottiselle matkalle rakkauden lähteelle.

❤️

Suora, ilmainen lähetys maanantaina klo 21:30.

Rekisteröidy alta mukaan, niin saat ilmoituksen, vielä ennen hypnoosin alkua sekä linkin tallenteeseen, mikäli et ehdit paikalle suoraan lähetykseen.

Tallenne on katsottavissa 24h ilmaiseksi

Massahypnoosi sopii kaikille. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta hypnoosista. Tarvitset vain rauhallisen lepopaikan, älypuhelimen / tabletin / tietokoneen, jolta kuuntelet lähetystä ja kuulokkeet.  

Hypnoosi on oivallinen tapa rentoutua syvästi ennen nukkumaanmenoa.

Hypnoosi myös tallentuu ja on katsottavissa myöhemmin.

Lähetys tehdään nettiselaimen kautta, saat linkin heti ilmoittautumisen jälkeen. Ei vaadi ohjelmien asennusta. Parhaiten katselu onnistuu joko Chrome tai Safari -selainta käyttäen.

Ilmoittautumalla tapahtumaan suostut siihen, että saat minulta jatkossa uutiskirjeeni. Uutiskirjeen voi kuitenkin perua, eikä se velvoita sinua mihinkään. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille.

Kirjoita tähän tietosi ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Linkki avautuu myös seuraavalle sivulle. Saat jatkossa automaattisesti kutsun tuleviin massahypnooseihin, joten yksi ilmoittautuminen riittää.

Osallistumalla tähän, suostut siihen, että saat minulta jatkossa uutiskirjeeni. Uutiskirjeen voit kuitenkin perua, eikä se velvoita sinua mihinkään. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille.