Mitä on EMT?

Mitä on EMT?

EMT eli Emotionaalinen Manifestaatio Tekniikka

Olen tutkinut pitkään omakohtaisesti omaa mieltä, kehoa ja neurologiaa. Lisäksi olen saanut tehdä asiakastyötä pitkään, ja sitä kautta olen löytänyt universaaleja asioita jotka voivat auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Yleensä aina ihmisillä on aina jotain elämässään mitä he haluaisivat muuttaa.

Muutoksessa kohdataan alitajunta – joka voi toimia täysin tiedostamattasi muutoksen esteenä.

Kehittämääni EMT-menetelmää käyttämällä sinun ei tarvitse tietää mitä alitajunta estää sinua tekemästä. Sinun ei tarvitse ymmärtää miksi toistat tiettyä samaa kaavaa, mitä uskomuksia sinulla on, millainen historiasi on tai millaisia rajoituksia sinulla on.

EMT tekee sinusta tunteidesi mestarin.

Kehitin EMT-menetelmän, koska tunnistin että me ihmiset emme osaa kuvitella itsellemme niin paljon hyvää kun on mahdollista saada. Tunteet ovat meitä eteenpäin ajava voima – eikä olla tietoisia siitä mitä tunnetaan! EMT:n lähestymistavalla me pystymme hyppäämään mielen rajoitteiden yli ja kokemaan rajattomasti hyvää.

Elämä pystyy tarjoamaan meille paljon suurempaa onnellisuutta, vaurautta, vapautta ja terveyttä kuin osaamme kuvitella!

Ja tätä harjoittelemme EMT:n avulla.

Opi tunteiden, tunnelman ja oman elämän mestariksi EMT:n avulla

"Ainut tapa elää tää elämä on ottaa vastuu omista tunteista – koska se mitä sä tunnet ja ajattelet on se mitä sä vedät puoleesi. 

Meidän ei tarvitse olla ajatusten ja niistä seuraavien tunteiden vankeja! Minkälaisissa tunnetiloissa sä haluat elää sun elämän? 

Mikään ulkopuolinen asia ei tee sua onnelliseksi. Hyvää oloa ei voi kukaan ottaa pois sinulta – paitsi sinä itse. Sussa on kaikki tunteet mitä tarvitset sun elämässä – ja hyville tunteille ei ole ylärajaa!

Kun sä opit kokemaan hyviä tunteita ilman mitään syytä – sä oot vapaa. Oot aina yhden ajatuksen päässä hyvästä olosta."

❤️:llä Sami