Elämää mullistava Sateentekijä - osat 1 & 2

Sadat positiiviset palautteet, sadat merkittävät elämänmuutokset parempaan. Sitä on sateentekijä -valmennus. Tutustu ihmisten huikeisiin tarinoihin alempaa.

Hyödynnä tarjous 8 € (norm. 39 €)

Löydä piilevät voimavarasi

Sateentekijä -valmennuksessa opit lukuisia menetelmiä, joiden avulla löydät itsestäsi täysin uusia voimavaroja sekä mahdollisuuksia.

Unelmat todeksi

Sateentekijässä käytetyt menetelmät tekevät todella unelmistasi totta. Sadat ja sadat osallistujat toisensa jälkeen kertovat elämässä tapahtuneista isoista positiivistista muutoksista. Oletko sinä seuraava?

Sopii kaikille

Nuori tai vanha, mies tai nainen. Sateentekijä sopii kaikille, myös lapsille. Kun opit menetelmän, tulet yllättymään, kuinka paljon mielesi kirkastuu ja hyviä asioita alkaa tapahtumaan ympärilläsi.

"Toivottavasti minulla on oikea meiliosoite... halusin laittaa sinulle viestiä, olen käynyt vuosien varrella sinun kursseja, joista olen kovasti tykännyt. Vaikuttavin valmennus omaan elämääni oli kuitenkin Sateentekijä, joka on mullistanut oman elämäni hyvinkin lyhyessä ajassa. Mieletöntä!!!! Olin ollut tyytymätön omaan oravanpyöräelämääni pidemmän aikaa, mutten nähnyt mitään ulospääsyä, kunnes sateentekijä -kurssi muutti kaiken... nyt olen menossa kohti unelmiani. Kaikki tapahtui aika nopeasti... "

Tia N
Sateentekijä -verkkovalmennukseen sattumalta osallistunut

Mitä olisit valmis...

maksamaan onnellisemmasta elämästä, paremmasta toimeentulosta, hyvästä terveydestä? 2000 euroa? 1000 euroa? 500 euroa?

Niinpä, sitä minäkin. Onnellisuus on usein mittaamattoman arvokasta... samoin hyvä toimeentulo on jotain sellaista, josta moni meistä vain unelmoi, mutta jopa pahimmillaan joutuu maksamaan siitä.

Sinulla on nyt mahdollisuus

muuttaa elämääsi radikaalisti parempaan. 

Nyt saat kaksi lukuisten osallistujien elämää mullistanutta valmennusta yhteensä 8 eurolla! 

Tervetuloa mukaan oman elämäsi sateentekijäksi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.