NYT - KAIKKI VALMENNUKSET - EUROLLA KOKO HEINÄKUU - KLIKKAA TÄSTÄ

Paremman itsetunnon ABC-verkkovalmennus

Kehuttu verkkovalmennus on vihdoin julkisesti saatavilla!

Olen osallistunut paremman itsetunnon ABC- verkkovalmennukseen ja olen ollut siihen oikein tyytyväinen. Harjoitteet olivat helppo toistaa ja pidän selkeästi annetuista ohjeista. Palautti hyvällä tavalla mieleen tuulettumaan ne itselle mielekkäät asiat,jotka arjen leka nujertanut nurkkaan. Tosi hyvältä tuntuu ja on vaikuttanut myös asennoitumiseen lähipiiriin, sekä auttanut havaitsemaan arjesta just lisää hyviä juttuja :)

Usein ajattelemme, että itsetuntomme tai ajatuksemme itsestämme, olisivat jotenkin staattisia ja pysyviä. Näin ei kuitenkaan ole, vaan oikeanlaisilla harjoituksilla pystymme käytännössä muuttamaan sitä, kuinka koemme itsemme.

Tämä 4-osainen valmennus on erittäin tehokas sinulle, joka haluat:

  • Muuttaa suhtautumista omaan itseesi
  • Lisätä energiaa päivääsi
  • Olla lempeämpi itseäsi kohtaan
  • Nauttia elämästä enemmän, omana itsenäsi

Kyllä! Omana itsenäsi, koska usein ajattelemme itsestämme paljon synkemmin ja huonommin, mitä tilanne oikeasti on. Tämä valmennus antaa sinulle valtavan hyvän olon sekä motivaation!

Hyvä fiilis jäi harjoituksista. Pidin kovasti, kiitos!

HUOM! Valmennus on saatavilla tällä tarjoushinnalla (19 €) toistaiseksi. Hinta normaalisti 49 euroa.

Kurssi auttoi hoksaamaan asioita itsessä mitä haluan olla ja mitä olen tällä hetkellä. Asioiden konkreettinen listaaminen pisti miettimään. Lyhyt rentoutushetki oli loistava. Uskon että muutos tulee pikkuhiljaa enemmän osaksi elämää ja eri tilanteita kun muistaa olla tietoinen. Sain inspiraation ostaa koko nlp paketin. Sinua on miellyttävä kuunnella.