Sydämen tie -verkkokurssi

Kurssi on alkanut 28.6. ja jälki-ilmoittautuminen on vielä avoinna. Tervetuloa mukaan!

Kurssin kesto on 3 viikkoa jonka aikana Karita & Sami ohjaavat sinua kohtaamaan itsesi – lempeästi kuulemaan ja kokemaan sydämesi viisautta.
Materiaali jää käyttöön kolmeksi kuukaudeksi, joten sen ja harjoituksia voi toistaa useita kertoja.

Varaa paikkasi tästä

Mikä on Sydämen Tie?

Ajatuksemme kurssista syntyi kiirehtimättä, hitaasti tunnustellen ja kypsytellen. Tällä kurssilla haluamme tarjota konkreettisia keinoja päästä sisäisen viisautemme äärelle, oman sydämen äänen kuulemiseen sekä työkaluja tueksi elämän aallokoihin.

Kurssilla avaamme myös omaa henkilökohtaista matkaamme elämän pyörteissä. Pääset kokemaan erilaisia harjoituksia, meditaatioita ja luentoja, jotka auttavat sinua syvällisemmin itsesi äärelle.

Luentojen lisäksi järjestämme kurssilaisille kaksi ihanaa live-webinaaria (ensimmäisellä ja kolmannella kurssiviikolla), joissa pääset halutessasi kysymään suorassa lähetyksessä kurssin teemoihin liittyviä asioita. Live-webinaarit tallentuvat, joten kurssille osallistuminen ei ole sidottu tiettyihin kellonaikoihin, vaan voit käydä sen itsellesi sopivaan tahtiin.

Sydän on paljon enemmän, kuin sykkivä lihas, joka pitää meidät elossa.

Se sisältää paljon syvää viisautta, tietoa ja mahdollisuuden kokea maailma uudella tavalla – merkityksellisenä.

Rakastuneina sydämemme näkee maailman täynnä mahdollisuuksia. Ja kun sydämemme särkyy, häviää valo ja maailma näyttäytyy toisenlaisena, umpikujanakin.

Jokaisen sydämessä kuitenkin piilee suuri viisaus, jota kohti tällä kurssilla sinua haluamme yhdessä ohjata. Erilaiset meditaatiot, inspiroivat luennot, ajatukset ja muut harjoitteet johdattavat sydämesi rauhaan, rakkauteen, iloon ja viisauteen.

Opit kuulemaan, kokemaan ja näkemään sydämen ääntäsi, avaat intuitiotasi ja opit luottamaan sisäiseen viisauteesi – elämään rakkaudesta käsin. 

Sydän ei aina puhu meille selkeästi, pinrmminkin hiljaa kuiskaillen. Kuulemme sen, kunhan maltamme ottaa hetken sille tärkeimmälle, itsellemme, ja pysähtyä hetkeksi itsemme äärelle.

Kurssilla sinua odottaa tila ja mahdollisuus sydämen viisauden kokemiseen ja yhteyden voimistamiseen. Olet sydämellisesti tervetullut. 

Varaa paikkasi nyt

Maksutapoina kaikki yleisimmät verkkopankkimaksut, maksukortit sekä myös lasku.

Varaa paikkasi tästä (45 €)

Kurssin sisällöstä & aikatauluista

Kurssi alkaa verkossa 28.6. maanantaina klo 9:00, jolloin julkaisemme ensimmäiset materiaalit. Kurssi päättyy perjantaina 16.7. päätösliveen.

Kurssimateriaalia julkaisemme keskimäärin joka toinen päivä, koko kurssin ajan.

Tämän lisäksi järjestämme kurssilaisille LIVE-webinaarit keskiviikkona 30.6. sekä kurssin päätöslive, perjantaina 16.7.

Kurssin voit käydä täysin omaan tahtiisi, kaikki tallentuu, kurssin sivuille, myös LIVEt.

Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan kurssin aloitusajankohdasta.