VALO -luentosarja

Tervetuloa mukaan omakohtaiseen ja koskettavaan tarinaan, joka auttaa jaksamaan mahdottomiltakin tuntuvien elämänkriisien keskellä. Neljän luennon sarja pohjautuu Varpu Hintsasen kirjan "Valo, joka ei kadonnutkaan" teemoihin. 

Kun Varpu Hintsasen tytär Senja kuoli kahdeksanvuotiaana syöpään, henkisestä jaksamisesta luennoivan Varpun omat opit joutuivat kovimmalle mahdolliselle koetukselle.Surusta syntyi kirja toivosta ja kiitollisuudesta. Se on yhden perheen tarina, mutta tuo myös apua kaikille niille, jotka ovat joutuneet elämässään kovan paikan eteen, tilanteeseen, jossa valo on vähissä.
 
Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen saaneen Varpun viesti on selvä: emme voi valita, mitä meille tapahtuu, mutta voimme valita, miten tapahtuneeseen suhtaudumme.
 
Valitsemmeko katkeruuden vai kiitollisuuden, toivon vai epätoivon, pimeyden vai pienet valonvälähdykset, jotka ajan myötä kasvavat uudeksi, kriisin jälkeiseksi elämänmaisemaksi, erilaiseksi mutta yhtä kaikki kauneutta ja onnea sisältäväksi.

Voit ostaa kerralla koko luentosarjan tai vaihtoehtoisesti liput yksittäisille luennoille paikan päälle tai livestriimiin. Huom. Lippuja paikan päälle on rajoitettu määrä. 

Osta lippusi täältä

Luvassa on neljä luentoa:

27.4.2022 klo 18-20. Itsetuntemus; Mitä enemmän tunnet tarinaasi, tapaasi ajatella ja toimia, sitä enemmän voit siihen vaikuttaa.

25.5.2022 klo 18-20. Joko-tai, vai sekä-että; myönteisyyden merkitys.

16.6.2022 klo 18-20. Pelko ja suru; miten vaikeiden tunteiden kanssa pärjää ja selviytyy.

11.8.2022 klo 18-20. Valo (toivo); mitä pimeämpää on, sitä enemmän valoa tarvitaan.

Varpu Hintsanen

Valo joka ei kadonnutkaan on koskettava, omakohtainen tarina, joka auttaa jaksamaan mahdottomiltakin tuntuvien elämänkriisien keskellä.

Varpun verkkosivut

Missä luento pidetään?

Luento järjestetään Valmennustalo Roihulla Tampereella (Turpiininkatu 3), aivan keskustan tuntumassa!

Tutustu Roihuun
CALL TO ACTION

Osta lippusi nyt

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.